Şehit Zehir Acar İlkokulu
ZEYREK MAH. ZEYREK KÜME EVLERİ NO 57 KULP / DİYARBAKIR

VİZYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı milli eğitimin temel amaçlarını ilke edinmiş geçmişten ilham alıp geleceğe sağlam adımlarla yürüyen insana insanlığa hizmet etmeyi bir borç bilen vatanına milletine çağ açıp çağ kapatarak katkı sunan sevgi saygı kardeşliği hayat kaynağı olarak gören yaşam boyu öğrenmeyi yediden yetmişe benimseyen çağdaş eğitim görüşleriyle yoğrulmuş hakkı tutup haktan yana tavır takınan hak hukuk adalet demokrasi uğrunda taviz vermeyen farklılıkları çiçek bahçesi kültür mozaiği atfeden olumlu yaratıcı esnek eleştirel düşünebilen empati kuran gelenek göreneklerden kopmadan küreselleşen dünya şartlarına adapte olan nesiller yetiştirmek gayesindeyiz.

MİSYON

 Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı kalarak;  Tarih bilincine sahip, milli değerlerini özümsemiş,  Geleceğe yönelik hedefleri belli olan,  Eğitim ve öğretim faaliyetlerinde Aatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık hedefine kilitlenmiş,  Öğrenci merkezli eğitimi benimseyen,  Çağın gerektirdiği teknolojik araçları kullanan,  Başarı düzeyini sürekli yükselten bir okul olmayı hedefliyoruz.

Tam Gün

08.20-14.30